Ystävänpäivän kunniaksi mesenaatissa rajoitettu erä uusia From Waste to Taste -tuotteita tarjolla. Osta tuote nyt ja ystäväsi saa sähköisen ystävänpäiväkortin 14.2.

YSTÄVÄNPÄIVÄTUOTE 1: LOUNAS SINULLE JA 4 YSTÄVÄLLESI 50 EUR 
Tällä lahjakortilla saat lounaan itsellesi ja neljälle ystävällesi From Waste to Taste -hävikkiruokaravintolassa. Ystäväsi saavat meiltä ystävänpäivänä 14.2. sähköisen ystävänpäiväkortin, jos täytät heidän sähköpostiosoitteensa kommenttikenttään. Jos et vielä tiedä, kenet otat mukaasi tai et muusta syystä halua kortteja lähetettävän, voit jättää kentät tyhjiksi. Lahjakortti lähetetään sinulle joka tapauksessa sähköpostitse sitten kun ravintolan avausajankohta on tiedossa.
 
Tällä lahjakortilla saat luovan kokkimme loihtiman neljän ruokalajin yllätysillallisen From Waste to Taste -hävikkiruokaravintolassa kahdelle. Illallislahjakortti sisältää alkoholittomat ruokajuomat. Ystäväsi/puolisosi saa meiltä ystävänpäivänä 14.2. sähköisen ystävänpäiväkortin, jos täytät hänen sähköpostiosoitteensa kommenttikenttään. Jos et vielä tiedä, kenet otat mukaasi tai et muusta syystä halua korttia lähetettävän, voit jättää kentän tyhjäksi. Lahjakortti lähetetään sinulle joka tapauksessa sähköpostitse sitten kun ravintolan avausajankohta on tiedossa.
 
Tällä lahjakortilla saat luovan kokkimme loihtiman neljän ruokalajin yllätysillallisen viinipaketilla From Waste to Taste -hävikkiruokaravintolassa. Ystäväsi/puolisosi saa meiltä ystävänpäivänä 14.2. sähköisen ystävänpäiväkortin, jos täytät hänen sähköpostiosoitteensa kommenttikenttään. Jos et vielä tiedä, kenet otat mukaasi tai et muusta syystä halua korttia lähetettävän, voit jättää kentän tyhjäksi. Lahjakortti lähetetään sinulle joka tapauksessa sähköpostitse sitten kun ravintolan avausajankohta on tiedossa.


Katso kuvat ensimmäisestä illalliskattauksestamme blogistamme.


Kaikki tuotteet löydät täältä. Tule mukaan tekemään hävikistä herkkua!