From Waste to Taste avaa kesän 2016 aikana Helsinkiin, entisen Lapinlahden sairaalan tiloihin Suomen ensimmäisen hävikkiruokaravintolan.

Haemme vuoropäälliköksi joustavaa ja täsmällistä ravintola-alan osaajaa. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, alkoholivastaavan pätevyys, kokemusta esimiestehtävistä sekä valmiudet tehdä ilta- ja viikonloppuvuoroja. Hallitset tilitykset, inventaariot, reippaan asiakaspalvelun ja myynnin. Olet tiimipelaaja ja tuet tarvittaessa työkavereitasi heidän tehtävissään. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme osa-aikaisen työsuhteen kevään puhutuimmassa ravintolahankkeessa. From Waste to Taste -ravintolassa sinulla on mahdollisuus oppia ja kehittyä, ottaa vastuuta ja nauttia työstä. Vuoropäällikkönä toimit ravintolapäällikön sijaisena. Lähetä hakemuksesi ja CV:si otsikolla “Vuoropäällikkö” osoitteeseen elina@waste2taste.com. Toimi pian, täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä.