Oletko innovatiivinen ruoanlaittaja joka suhtautuu intohimoisesti makuelämysten tuottamiseen? Jatka lukemista!

Luovana kokkinamme loihdit päivittäin vaihtuvista raaka-aineista niin korkeatasoisia lounasannoksia, brunsseja, neljän ruokalajin illallisia kuin catering-tarjoilujakin. Ruokahävikin pienentäminen ja kestävä kehitys on lähellä sydäntäsi ja kerrot sujuvasti tarinaa hävikkiruoan taustalla.

Ravintola Loop on ensiluokkaisen ravintolan lisäksi hyvän mielen työpaikka työpolkuansa aloitteleville nuorille ja maahanmuuttajille. Toimit heille kannustavana ja inspiroivana ohjaajana. Aiempi esimieskokemus katsotaan eduksi. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja kärsivällinen työote, eikä vastuun ottaminen pelota. Olet organisointikykyinen tiimipelaaja ja tuet tarvittaessa työkavereitasi heidän tehtävissään. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Odotamme hakijoilta ammattitaitoa ja vankkaa kokemusta vastaavista ravintola- ja catering-alan tehtävistä. Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen kiinnostavassa ja uutta luovassa ravintolahankkeessa. Meillä pääset testaamaan luovuuttasi hävikkiruoan parissa, sillä meillä on kokkisota joka päivä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen info@ravintolaloop.fi. Lisätietoja 050-5646979/Jarkko tai 050-3424933/Markus. Toimi nyt, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

From Waste to Taste on voittoa tavoittelematon kiertotaloushanke 

From Waste to Taste on voittoa tavoittelematon kiertotaloushanke, joka taistelee ilmastonmuutosta vastaan vähentämällä ruokahävikkiä. Noudamme kauppiailta ja tuottajilta käyrät kurkut, hassunmalliset porkkanat ja muut syömäkelpoiset raaka-aineet, jotka eivät tällä hetkellä syystä tai toisesta päädy kuluttajan lautaselle. Pelastetuista raaka-aineista valmistetaan korkeatasoisia ravintola-annoksia ja catering-tarjoiluja, ja näin nostetaan ruoan arvostusta.