Rekrytoimme!

Liity hyvän mielen ruokaa tarjoavan hävikkiruokaravintola Loopin tiimiin! From Waste to Taste -kiertotaloushanke taistelee ilmastonmuutosta vastaan vähentämällä ruokahävikkiä. Keräämme tuottajilta ja kauppiailta ruoan, joka olisi muuten vaarassa joutua hukkaan. Huipputiimimme valmistaa raaka-aineista korkealaatuisia ravintola-annoksia fine dining -tyyliin.

NYT HAEMME KOKOAIKAISIA SEKÄ KEIKKATYÖHÖN TARJOILIJOITA

Tarjoilijana olet toimintamme kasvot. Olet iloinen ja kerrot sujuvasti tarinaamme asiakkaille. Sinulla on ravintola-alan työkokemusta ja hygieniapassi. AC tarjoilijan kokemus etusijalla. Tarjoamme päiva ilta- ja viikonloppupainotteista keikkatyötä ravintolassamme sekä erilaisissa cateringtilaisuuksissa pääkaupunkiseudulla. Lähetä hakemuksesi ja CV:si otsikolla ”Tarjoilija” osoitteeseen info@ravintolaloop.fi