Suomen ensimmäinen hävikkiruokaravintola, ravintola Loop etsii vuoropäällikköä/ catering-vastaavaa sekä taitavaa luovaa kokkia extraajaksi

Haluatko tehdä työtä, millä on merkitystä? Tule pelastamaan hävikkiruokaa kanssamme!

Tavoitteemme on osoittaa, että ruoasta, joka on vaarassa joutua hukkaan, on mahdollista valmistaa korkealaatuisia ravintola-annoksia. Olemme jo 1,5 vuoden ajan pelastaneet joka päivä 500-600 kiloa ruokaa ja loihtineet siitä brunsseja, lounaita, illallisia ja catering-menuja.

Mikäli omaat kestävän kehityksen mukaisen arvomaailman ja sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä ja innokkuutta tarttua uusiin haasteisiin, laita meille vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen info@ravintolaloop.fi. Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, ota meihin yhteyttä +358 40 587 7409/Carola, niin kerromme mielellämme lisää toiminnastamme. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.