NYT-liitteen ensimmäistä juttua From Waste to Tastesta jaettiin Facebookissa yli 12 tuhatta kertaa.

NYT-liitteen ensimmäistä juttua From Waste to Tastesta jaettiin Facebookissa yli 12 tuhatta kertaa.

From Waste to Taste -hanke on saanut paljon huomiota mediassa

NYT-liitteessä ja Helsingin Sanomien kaupunkiosiossa kerrottiin meistä joulukuussa ja uudelleen tammikuussa. Samassa yhteydessä Radio Helsinki ja City-lehti kertoivat meistä.

Tammikuussa kerroimme joukkorahoituskampanjamme saamasta suosiosta, hankkeeseen juuri valitusta villiyrttispesialistista kokki Ossi Palonevasta sekä ensimmäisestä catering-keikastamme keskieurooppalaisille kestävän matkailun kurssilaisille. Uutinen huomioitiin mm. Maaseudun Tulevaisuudessa sekä Helsingin ja Vantaan uutisissa; “ratsastaa waste-trendin harjalla”.

Torstaina 21.1.2016 hankkeen vetäjä Johanna Kohvakka ja Ossi Paloneva kertoivat hankkeesta Huomenta Suomessa (alk. 13 min kohdalta).

Ossi ja Johanna ovat esiintyneet useassa Yleisradion lähetyksessä, mm. Yle Puheessa 25.1.2016 sekä Radio Suomessa 22.1. ja 28.1.

Kampanjamme toimii aktiivisesti myös sosiaalisessa mediassa, joten meiltä on vaikea välttyä esimerkiksi FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa. Myös bloggaajat ovat huomioineet From Waste to Tasten: FoodduckLove Da Helsinki ja Safkatutka.

Aikakauslehdistä mm. MeNaiset, Glorian ruoka ja viini sekä Kauneus ja Terveys ovat huomioineet hankkeen.

wastetotastemanaisetgloriamedia

Aikakauslehdissä From Waste to Taste -hanke on osa uutta kaupunkikulttuuria ja jakamistaloutta.

Myös maaliskuinen pop up -ravintolamme Vaasankadulla huomioitiin hienosti mediassa. Ylen Puoli seitsemän kävi kuvaamassa illlallisemme, Valomerkki arvioi lounaamme ja NYT-liite julkaisi vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

HSTV kävi tsekkaamassa lounastarjoilun alkamisen Ruplassa.